Auto’s botsen na voorrangsfout op Drie Tolhekken in Oosterwolde

OOSTERWOLDE – Maandag aan het eind van de middag omstreeks 16.30 uur vond er op de kruising van de Drie Tolhekken met de N381 bij Oosterwolde een aanrijding plaats tussen twee personenauto’s. De bestuurder van een witte personenauto kwam uit de richting van Oosterwolde en wilde de kruising oversteken. De bestuurder zag hierbij een personenauto die op de N381 reed over het hoofd, een aanrijding was het gevolg.

Naast politie en een ambulance werd ook de brandweer van Oosterwolde gealarmeerd. Bij aankomst bleek inzet van de brandweer niet nodig. De inzittenden van beide voertuigen werden ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld aan hun verwondingen.

Door de hulpverleners werd aan kinderen die in één van de voertuigen zaten een goodbear overhandigd. Bergingsbedrijf Broekhuizen heeft ervoor gezorgd dat het voertuig dat niet meer zelf verder kon werd afgesleept.