Vermiste 16-jarige meisje in goede gezondheid aangetroffen

OOSTERWOLDE – De politie verspreidde donderdag aan het eind van de middag via social media een oproep om uit te kijken naar een 16-jarig meisje uit Oosterwolde. Het 16-jarige meisje werd sinds 14.00 uur vermist. Aan het begin van de avond zette de politie ook burgernet in. De politie zette voor de zoektocht naar het meisje onder andere een politiehelikopter, quads en motoren in om ook in bosgebieden te zoeken.

Omstreeks 23.00 uur werd het meisje fietsend op de Nanningaweg in Oosterwolde gezien door twee politieagenten. Het meisje is vervolgens overgebracht naar het politiebureau om daar met haar familie herenigd te worden.

Via de politie verzoekt de familie van het meisje om rust voor het gezin. Ook bedanken de politie en familie iedereen die mee heeft geholpen met de zoektocht.