18 september 2021

Materiële schade bij aanrijding op industrieterrein Oosterwolde

OOSTERWOLDE – Zaterdagochtend rond 09.50 uur vond er op het industrieterrein van Oosterwolde een aanrijding plaats tussen twee personenauto’s. De bestuurder van een personenauto die op de Buurstede reed wou de kruising met de Ploeggang oversteken en zag daarbij een van rechts komende personenauto over het hoofd.

Naast politie en een ambulance werd ook het brandweerkorps van Oosterwolde gealarmeerd. De brandweer hoefde niet in actie te komen. De bestuurster van de aangereden personenauto en twee kinderen die ook in de auto zaten werden ter plaatse door het ambulancepersoneel gecontroleerd op verwondingen. Eén van de voertuigen moest worden afgesleept door een bergingsbedrijf. Het andere voertuig kon zijn weg vervolgen.

Geef een antwoord