Ernstig ongeval op de Bovenweg bij Nijeberkoop

NIJEBERKOOP – Donderdagmorgen omstreeks 07:15 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Oosterwoldseweg in Oldeberkoop. Tijdens het aanrijden naar de plaats van het ongeval bleek het ongeval te hebben plaatsgevonden op de Bovenweg (N351) in Nijeberkoop. Eenmaal ter plaatse bleken twee voertuigen door een nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing te zijn gekomen. De bestuurder van de zwaarbeschadigde Peugeot zat bekneld in zijn voertuig en moest door de brandweer uit zijn benarde positie worden bevrijd. De bestuurder van de Volkswagen kwam met de schrik vrij. De ambulance medewerkers kregen tijdens de stabilisatie van het slachtoffer ondersteuning van het Mobiel Medische Team dat met de lifeliner 4 ter plaatse kwam. Na stabilisatie werd het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis. De verkeersongevallen analyse van de politie kwam ter plaatse om onderzoek te doen naar de toedracht van de aanrijding. Berger BCF kwam ter plaatse om de voertuigen te bergen. Het verkeer ondervond enige hinder van het ongeval.