Persoon gewond na eenzijdig ongeval op de Hoofdweg in Een-West

EEN-WEST – Zondagavond omstreeks 19:45 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een eenzijdig ongeval op de Hoofdweg in Een-West. Eenmaal ter plaatse bleek een voertuig tegen een boom te zijn gereden en enkele meters verderop tot stilstand te zijn gekomen. De ter plaatse gekomen ambulance kreeg ondersteuning van het Mobiel Medische Team die met de lifeliner 4 ingevlogen werden om het slachtoffer te kunnen stabiliseren. De politie heeft de Hoofdweg tijdens het ongeval afgesloten voor al het verkeer. De brandweer van Haulerwijk hoefde niet in actie te komen en kon al snel weer huiswaarts. De verkeersongevallen analyse van de politie zal onderzoek doen naar de toedracht van de aanrijding. Een berger kwam ter plaatse om het zwaarbeschadigde voertuig te bergen.