Gewonden bij ongeval op N381 bij Oosterwolde

OOSTERWOLDE – Zaterdagmiddag omstreeks 15:30 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval op de N381 ter hoogte van de Drie Tolhekken in Oosterwolde. Op de provinciale weg had een aanrijding tussen drie voertuigen plaatsgevonden, één voertuig kwam hierbij tot stilstand in een sloot. Omdat er twee personen bekneld zaten werd er opgeschaald naar middel hulpverlening waarop het brandweerkorps van Appelscha ook werd gealarmeerd. Het aanwezige ambulance personeel kreeg ondersteuning van het mobiel medisch team uit Amsterdam die per helikopter werden ingevlogen. De gewonden werden na bevrijding overgebracht naar een ziekenhuis. Over de ernst van hun verwondingen is op dit moment nog niks bekend. De politie stelt een onderzoek in naar de precieze toedracht van het ongeval. Tijdens de afhandeling van het ongeval was de N381 plaatselijk gestremd voor verkeer.