Woning overvallen in Oosterwolde, politie zoekt getuigen

OOSTERWOLDE – Omstreeks 05.15 uur vrijdagochtend heeft er bij een woning aan de Logten in Oosterwolde een overval plaats gevonden. De politie kreeg een melding van een woninginbraak. Na onderzoek bleek het te gaan om een overval waarbij twee daders de bewoners overvielen. De twee blanke daders zijn rond de 20 a 25 jaar oud en gingen er in de auto van de bewoners vandoor. Deze auto werd korte tijd later aangetroffen aan de Veenhofweg in Oosterwolde.

De politie is in de woning evenals bij de auto begonnen met een onderzoek. Over een mogelijke buit is op dit moment nog niets bekend. Heeft u iets gezien of gehoord voor, tijdens of na de overval of heeft u gezien wie de auto heeft achtergelaten? Hoe de verdachten er vervolgens verder vandoor zijn gegaan? Neem contact op met de politie via 0900-8844.