Persoon zwaargewond na ongeval met vrachtwagen op de N381 bij Appelscha

APPELSCHA – Dinsdagochtend omstreeks 09:25 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval op de N381 bij Appelscha. Eenmaal ter plaatse bleek er een aanrijding te zijn gebeurt tussen een vrachtwagen en een personenauto. De brandweer van Appelscha en Oosterwolde kwamen ter plaatse om het slachtoffer uit de zwaarbeschadigde voertuig te bevrijden. De ter plaatse gekomen ambulance medewerkers kreeg assistentie van het Mobiel Medisch Team die met de helicopter ter plaatse kwam. De vrachtwagen combinatie kwam na de aanrijding tot stilstand tegen een tegemoetkomende auto. De bestuurder van dat voertuig kwam met de schrik vrij. De N381 is tijdelijk afgesloten voor al het verkeer in verband met sporenonderzoek en de berging van de zwaarbeschadigde voertuigen.

Foto: www.noordernieuws.nl