Persoon raakt zwaargewond na ongeval op de N351 bij Nijeholtpade

NIJEHOLTPADE – Zaterdagavond omstreeks 23:05 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Stellingenweg (N351) ter hoogte van Nijeholtpade. Eenmaal ter plaatse bleek een personenauto komende vanaf Oldeberkoop een boom te hebben geraakt. De bestuurder(ster) raakte hierbij bekneld en werd door de brandweer van Oldeberkoop uit het voertuig bevrijd. De ter plaatse gekomen ambulances kregen ondersteuning van het mobiel medisch team die met de lifeliner 4 werden ingevlogen. Na stabilisatie werd het slachtoffer onder begeleiding van een MMT arts met spoed overgebracht naar het Universitair Medisch Centrum in Groningen. De Stellingenweg (N351) was ter hoogte van Nijeholtpade tijdelijk afgesloten voor het verkeer. De verkeersongevallen analyse zal onderzoek doen naar de oorzaak van de aanrijding.