Voorrangsfout leidt tot aanrijding op de Weper in Oosterwolde

OOSTERWOLDE – Maandagmiddag omstreeks 15:50 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op de N918 in Oosterwolde. Tijdens het aanrijden bleek het te gaan om een aanrijding tussen twee voertuigen op de Weper (N919) met de kruising de Knolle. Eenmaal ter plaatse bleken de inzittenden van de betrokken voertuigen niet bekneld te zitten. De ambulancedienst heeft de bestuurders ter plaatse gecontroleerd op eventuele verwondingen, het letsel viel dusdanig mee dat vervoer naar het ziekenhuis niet nodig bleek te zijn. De brandweer van Haulerwijk kon onverrichter zake retour kazerne. De politie heeft tijdens de afhandeling het verkeer in goeie banen geleid. Een berger kwam ter plaatse om de bestelbus en personenauto te bergen.