Automobilist klemgereden na dollemansrit op de N381 in Oosterwolde

OOSTERWOLDE – Een automobilist is maandagavond klem gereden door een omstander nadat hij zag dat de automobilist meerdere keren tegen de vangrail aanreed. Een getuige zag de automobilist met hoge snelheid over de N381 rijden in de richting van Oosterwolde. Op een gegeven moment vermindere de automobilist zijn snelheid en botste hij verschillende keren tussen Donkerbroek en Oosterwolde tegen de vangrail. In de tussentijd had de getuigen de politie reeds gewaarschuwd. De automobilist ging bij afslag Drie Tolhekken in Oosterwolde er af. De omstander heeft daarna de automobilist klem gereden zodat deze geen verdere schade kon aanrichten. De automobilist stopte vervolgens en wist zelf niet wat er met hem aan de hand was. De omstander heeft vervolgens de sleutels uit de auto gehaald zodat hij niet verder kon rijden. De politie en een ambulance kwamen ter plaatse om het incident verder af te handelen. De automobilist is na onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. De politie zal verder onderzoek gaan verrichten.