Vermiste man zwaargewond aangetroffen na grote zoekactie in Ravenswoud

RAVENSWOUD – Donderdagmiddag rond de klok van kwart over twee is er een urgente vermissing uitgegeven via burgernet. Er werd gevraagd uit te kijken naar een 42 jarige man in de omgeving van Ravenswoud. Vele politie eenheden kwamen richting het bosperceel aan de Meester Lokstraat in Ravenswoud. Daar werden onder andere politiehonden ingezet om de man te zoeken. Ook werden er politiepaarden ter assistentie gevraagd om de moeilijk begaanbare paden af te speuren. Rond zes uur meldde de politie de vermiste man zwaargewond in het bos te hebben aangetroffen. Hij is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Een zwaar beschadigd voertuig is afgesleept door een bergingsbedrijf. Wat er zich precies heeft plaatsgevonden wordt door de politie onderzocht.