Persoon raakt gewond bij aanrijding tussen lijnbus en auto in Oosterwolde

OOSTERWOLDE – Op de kruising Sander Albertslaan met de Jan Frankensingel in Oosterwolde zijn donderdagavond een lijnbus van Arriva en een personenauto in botsing gekomen. De vrouwelijke bestuurster van de Volvo raakte hierbij gewond. De bus botste in de flank van het voertuig. De bestuurster van de Volvo raakte hierbij gewond en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor verder onderzoek en behandeling. In de bus zaten meerdere personen. Zij raakten, net zoals de chauffeur niet gewond. Beide voertuigen raakten fors beschadigd. De bus kon zelfstandig terugrijden richting de remise. Een bergingsbedrijf zal de Volvo bergen. Door de politie is ter plaatse onderzoek gedaan naar de toedracht van de aanrijding.