Automobilist botst op boom in Haule en wordt na een uur bevrijd

HAULE – Vrijdag op Zaterdagnacht rond 00:10 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op de Dorpsstraat in Haule. Eenmaal ter plaatse bleek een personenauto op een boom te zijn gebotst. De bestuurder van het voertuig raakte hierbij gewond en zat langdurig in zijn voertuig bekneld. De brandweer van Haulerwijk wist na ongeveer een uur het slachtoffer uit zijn benarde positie te bevrijden. De ambulancedienst heeft na stabilisatie het slachtoffer met spoed overgebracht naar een ziekenhuis in de omgeving. De politie heeft de Dorpsstraat tijdens de afhandeling van het ongeval afgesloten voor het verkeer en zal onderzoek gaan doen naar de oorzaak van de aanrijding. Berger Tolman kwam ter plaatse om het zwaarbeschadigde voertuig te bergen.