Woensdagmorgen omstreeks 07.15 uur ontstond een kop-staart aanrijding op de A-32 ter hoogte van het spoorwegviaduct bij Meppel. Het ongeval ontstond doordat een 32 jr. automobiliste uit Tuk door nog onbekende oorzaak met haar auto in een slip kwam. Zij botste tegen de betonnen zijkanten bij het viaduct en kwam dwars op de rijbaan te staan.
Achter haar rijdende auto?s probeerden de gestrande auto te ontwijken.
Een deel lukte dit. Zeven auto?s echter niet.
De aanrijding vond plaats op de rijbaan richting Zwolle.
E?n van hen zat bekneld en werd door de brandweer van Meppel bevrijd.
De gewonden zijn: de 32 jr. automobiliste uit Tuk, een 32 jr. automobilist uit Leeuwarden, een 26 jr. automobiliste en haar 29 jr. passagiere beiden uit Steenwijk en een 31 jr. automobilist uit Steenwijk.
Het verkeer over de A-32 richting Zwolle is enige tijd omgeleid.
Rond 10.00uur werd de rijbaan weer vrij gegeven.