Vanmiddag omstreeks 13.00 uur was er aan de Jan Frankensingel in Oosterwolde sprake van 2 grote groepen jeugd die met elkaar op de vuist wouden. De Jeugd was afkomstig uit Oosterwolde en omliggende dorpen en voor het grootste deel leerlingen van het in Oosterwolde gevestigde Stellingwerf College. Na wat onenigheid aan het gebouw aan de Muynhorn vertrok de groep richting de Martenskamp. Maar halverwege terhoogte van de kerk Het Anker op de Jan Frankensingel onstonden enkele kleine vechtpartijtjes. Hierop kwam de politie met drie wagens terplaatse. Nadat deze van enkele aanwezigen de naam had genoteerd verspreide de groepen zich over Oosterwolde, maar bleef het verder rustig. De politie bleef nog enige tijd zichtbaar aanwezig rondom de Jan Frankensingel en de Martenskamp.

[b]Reactie’s op dit artikel worden gecontroleerd, IP Nummers en de tekst worden geregistreerd!!! En eventueel volgt er een IP-Ban!!![/b]