Maandagavond omstreeks half 9 kwam er bij de meldkamer een melding binnen dat er een auto in de sloot lag in de Weperpolder bij Oosterwolde. Hierop gingen de politie en ambulance 34 ter plaatse. Aangekomen bij plaats ongeval bleek de bestuurster al uit haar voertuig. De auto reed in de richting van Haulerwijk toen deze in de berm terecht kwam, hierna verloor de vrouw de macht over het stuur en belandde met een stuiter sprong in de sloot. Omdat ze met haar hoofd door het zijruit was geslagen en last van haar nek had werd ze voor controle overgebracht naar het ziekenhuis in Drachten. Waar ze later op de avond weer mocht vertrekken. Berger Broekhuizen uit Donkerbroek zorgde voor de afvoer van het voertuig.

[i]De foto’s hieronder zijn genomen bij de berger in de loods, dit met toestemming van de eigenaar van de auto!!![/i]