31 januari 2023

Wolvega: 2 pogingen inbraak en aanhouding verdachte

Zaterdag omstreeks 0.25 uur werd melding gemaakt van een poging tot inbraak in een woning aan de Sleeswijklaan. Toen de dader probeerde in te breken, werden de bewoners hierdoor wakker en ging de dader ervan door. Kort hierna werd weer een inbraakmelding gemeenst. Dit was in de Kerkstraat. Ook hier had de dader pech, want de bewoonster, een 56-jartige vrouw uit Wolvega hoorde gerommel bij de voordeur en ging er op af. Toen zij de deur opende stond zij oog in oog met een donder gekleurde man. Hij was gekleed in een licht blauwe spijkerbroek en een beige / bruinachtige jas. Een politieman op zijn fiets zag een persoon de van Harenstraat in rennen die voldeed aan het opgegeven signalement. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het bureau

About Post Author

Geef een antwoord