28 november 2022

Nijeberkoop: ongeval letsel

Zondagavond omstreeks 20 over 8 werd ambulance 34 van Oosterwolde opgeroepen voor een aanrijding letsel op de Grindweg te Nijeberkoop. Toen zij samen met de politie ter plaatse kwamen bleek dat een automobiliste via de berm de weg was overgeschoten en tegen een boom was beland. Omdat men het slachtoffer met een wervelplank uit het voertuig wou halen werd de brandweer van Oldeberkoop gealarmeerd. Ook de HV van Oosterwolde werd gealarmeerd. Omdat de vrouw niet bekneld zat en Oldeberkoop het slachtoffer met hun eigen materiaal kon bevrijden keerde de HV Oosterwolde vlak nadat ze waren uitgerukt weer terug naar de kazerne. Nadat het slachtoffer was bevrijd werd zij overgebracht naar het ziekenhuis. Een passant ontfermde zich over de hond van het slachtoffer. Berger Broekhuizen uit Donkerbroek kwam ter plaatse om de auto te bergen.

Geef een antwoord