9 februari 2023

Appelscha: aanrijding met gewonde

Vrijdag vond om 21.19 uur een aanrijding plaats aan de Provinciale weg N381 waarbij een 54-jarige automobilist uit Oostwold (gem. Leek) gewond raakte. Het slachtoffer is met een hoofdwond en hartklachten per ambulance naar het ziekenhuis van Drachten gebracht. De aanrijding ontstond toen een 18-jarige automobiliste uit Havelte op de N381 reed, richting Oosterwolde. Ter hoogte van de kruising Roggeberg steekt de 54-jarige automobilist de kruising over zonder de 18-jarige automobiliste op de voorrangsweg op te merken. De automobilist kwam vanuit de richting Smilde en ging richting Appelscha. Zijn personenauto raakt de andere personenauto aan de achterzijde. De auto van de 18-jarige automobiliste kwam al tollend tegen een schrikhek in de middenbermgeleider tot stilstand. Beide voertuigen raakten ernstig beschadigd en zijn door een takeldienst afgevoerd.

About Post Author

Geef een antwoord