Open dag brandweer Gorredijk

Zaterdag hield de brandweer van Gorredijk een open dag. Tijdens deze open dag waren er verschillende 112-disciplines aanwezig. Naast het tentoonstellen van het materieel waren er natuurlijk waterspelen en ook was het mogelijk om in een tent vol met oefenrook te lopen. Naast zowel de Life-Liner 4 als de SAR-helicopter was tevens de vliegbasis uit Leeuwarden aanwezig met een E-one blusvoertuig. Brandweer Opsterland was zelf bijna met alle voertuigen aanwezig. Opsomming deelnemers: Brandweer Opsterland, Politie Fryslan, Ambulancedienst Kijlstra, SAR, Vliegbasis Leeuwarden, Life-Liner 4, Duikteam brandweer Jubbega, grootwater transport van de Regionale Brandweer Fryslan, Brandweer Burgum met hun boot, Bergingsbedrijf Broekhuizen. Tevens een primeur tijdens deze open dag was de aanwezigheid van ambulance 23 van Kijlstra Drachten. Deze is eveneens van het type Visser 4

About Post Author

Geef een antwoord