31 januari 2023

Oosterwolde: ernstig ongeval N919

Een 21-jarige man uit Oosterwolde is donderdagmiddag rond 17.00 uur gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Schottelenburgweg. De auto komende vanaf de Weperpolder raakte voorbij een bocht naar rechts door nog onbekende oorzaak van de weg en belande tegen een boom. De auto vloog direct in brand. De bestuurder kon door omstanders uit de auto worden gehaald. De brandweer kon niet voorkomen dat de auto geheel uitbrandde. Om de precieze oorzaak van het ongeval te achterhalen kwam ook de VOA ter plaatse. Berger Broekhuizen uit Donkerbroek borg het voertuig. De olie die na de berging op het wegdek achterbleef werd door de provincie verwijderd. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het UMCG in Groningen. De weg werd tijdens de afhandeling van de aanrijding afgezet tussen de Rijweg en de rotonde op de Molenweg.

About Post Author

Geef een antwoord