Appelscha: inbreker op heterdaad aangehouden

De politie heeft zaterdag een 42-jarige man uit Emmen op heterdaad aangehouden bij een inbraak in een bedrijf aan de Vaart Zuidzijde. Een getuige had verdachte geluiden gehoord en waarschuwde direct via 1-1-2 de politie. Toen de gealarmeerde politie-eenheid ter plaatse kwam, zag ze nog juist een donker geklede man lopen wegvluchten in de richting van de A. Wytzesweg. Na een pittige sprint werd de verdachte echter dor een politieman ingehaald en overmeesterd. Hij is ingesloten. Nader onderzoek bij het bedrijf leerde dat men op meerdere plaatsen had geprobeerd een raam of deur te forceren. Dat was niet gelukt. De politie gaat er vanuit dat er meerdere daders bij betrokken zijn geweest. De aangehouden verdachte zit nog vast.

About Post Author

Geef een antwoord