De politie heeft vrijdagmiddag een aanrijding met letsel afgehandeld op de Alteveersweg. Een 35-jarige automobilist uit Wapserveen reed over de Boschoordweg, komend uit de richting Boyl, rijdend in de richting van Doldersum. Hij reed op de kruising toen hij besloot linksaf te slaan. Op de Alteveersweg reed een 64-jarige automobilist uit Oosterstreek, komend uit Noordwolde, gaand in de richting van Dolderdum. De inwoner van Wapserveen heeft geen voorrang verleend aan de van rechtskomende automobilist uit Oosterstreek. Een aanrijding was het gevolg. De passagier van de inwoner van Wapserveen, een 26-jarige inwoner van Uffelte, liep een hoofdwond en vermoedelijk een hersenschudding op. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Assen. Beide voertuigen zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd.