Oosterwolde: twee auto’s over de kop

Bij een aanrijding op de provinciale weg N351 tussen Oosterwolde en Makkinga zijn dinsdagavond rond half acht twee auto’s over de kop geslagen. Een automobiliste (22-jaar) uit Drachten wilde de N351 oversteken en zag daarbij vermoedelijk een 50-jarige automobilist uit Haulerwijk over het hoofd en een aanrijding was het gevolg. Door de klap sloeg de auto van 22-jarige over de kop en kwam in de berm op het dak tot stilstand. De 22-jarige werd door agenten uit de auto gehaald en overgedragen aan het ambulancepersoneel. De brandweer heeft vervolgens de 50-jarige vrouw uit het beschadigde voertuig gehaald. Ook deze vrouw werd overgedragen aan het ambulancepersoneel. Beide slachtoffers werden per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Drachten. De 50-jarige automobilist kwam met de schrik vrij. Bureau Verkeersongevalanalyse stelt een nader onderzoek in. Gedurende het de bevrijding en het onderzoek heeft het overige verkeer enige hinder ondervonden.

About Post Author

Geef een antwoord