Getuigen gezocht

Oosterwolde.
Het blijkt dat in de afgelopen tijd grote vernielingen zijn aangericht in een bedrijfspand aan de Houtwal (voormalige Pietermanglas) Er zijn veel ramen vernield, muren beschadigd, telefoons vernield etc. Hierbij is voor duizenden euro’s schade aangericht. De politie stelt een onderzoek in. Mocht u informatie hebben over deze vernieling dan wil de politie dit graag weten. U kunt bellen met 0900 – 8844 (lokaal tarief).

Elsloo
Op zaterdag 21 april is tussen 12.45 uur en 14.15 uur op de parkeerplaats bij het Canadameer onder Elsloo een auto opengebroken.
Het betreft een Blauw Grijze Daihatsu Feroza. Diverse goederen zijn uit de auto weggenomen. De politie vraagte eventuele getuigen om zich te melden via 0900 8844. (lokaal tarief)

About Post Author

Geef een antwoord