Haulerwijk: man mishandeld na ruzie om honden

De politie stelt een onderzoek in naar een mishandeling van een 69-jarige man uit Haulerwijk op zondagochtend. Rond 10.30 uur liet de man zijn honden uit in een stuk weiland aan de Kerkstraat. Omdat hij twee mannen met een niet aangelijnde Rotweiler zag, riep hij zijn honden bij zich, lijnde ze aan en liep weer naar de weg. Daar werd hij aangesproken door een van de twee mannen. Die zei dat hij zijn honden niet mocht loslaten in het weiland. Toen de Haulerwijkster zei dat hij dat zelf wel bepaalde kreeg hij een vuistslag van een van de twee. Daarop deed de dader zijn schoenen uit en sloeg de Haulerwijkster daar meerdere malen mee. Vervolgens kwam het tot een worsteling tussen de twee. De beide tot nu toe onbekende mannen zijn daarop vertrokken. De 69-jarige liep letsel aan zijn gezicht op en deed aangifte.

About Post Author

Geef een antwoord