Ooststellingwerf:politieberichten

Appelscha.
Op 1 mei 2008 werd tussen 12.30 en 13.30 uur een rode Honda Civic opengebroken op de parkeerplaats aan Canada. Er is aangifte gedaan. Als mensen iets bijzonders hebben gezien wordt verzocht om dit door te geven aan de politie op 0900-8844.

Oosterwolde.
Op 1 mei tussen 01.00 uur en 12.00 uur is ingebroken in een woning aan de Boereweide. De dader(s) zijn binnen gekomen door een raam te vernielen. Er zijn een aantal computervoorwerpen weggenomen. Een kort buurtonderzoek, ingesteld door de politie Stellingwerf, leverde geen tips op. Mocht u toch iets bijzonders hebben gezien dan wil de politie dit graag weten. Tel: 0900-8844.

Oosterwolde.
In de morgen van de 30e april ontdekte de eigenaar van een auto aan de Assesorlaan dat zijn auto was aangereden. Door de aanrijding was een onderdeel achter gebleven. Een zoekslag, mede met buurtbewoners, leverde een auto op dat bij onderzoek pastte bij deze aanrijding. De eigenaar werd aangesproken en aangehouden. Dit betrof een 39 jarige man uit Oosterwolde. Proces-verbaal zal worden opgemaakt voor het verlaten van plaats ongeval. Verlaten plaats ongeval wordt aangemerkt als een misdrijf.

Oosterwolde.
Naar aanleiding van de vernieligen die gepleegd worden in Oosterwolde is de politie regelmatig gericht aanwezig in deze plaats. Op 30 april omstreeks 20.00 uur werd een 18 jarige jongeman uit Oosterwolde aangetroffen op het Stationsplein met een fiets op de nek. De politie sprak deze jongeman aan en het bleek dat de fiets gestolen was. De jongeman is aangehouden en verhoord. Tot op heden is er nog geen aangifte gedaan van diefstal van deze fiets. Het betreft een racefiets met 12 versnellingen. De fiets verkeerd niet in een hele goede staat. De eigenaar wordt verzocht aangifte te doen.

About Post Author

Geef een antwoord