De politie is op zoek naar de daders van een openlijke geweldpleging op zondag rond 04.00 uur. Een getuigen werd wakker van luidruchtige jeugd. Ze zag dat op de Steggerdaweg een knaap op de fiets tegen een auto aanreed, dat een ander over een geparkeerde auto liep en dat een tel later een ruit bij een woning werd ingegooid. Het gaat vermoedelijk om een groep van twee jongens en een meisje, waarvan één knaap in een wit shirt en blond stekelig haar. Ze hadden een fiets bij zich. Toen de politie ter plaatse kwam, waren de daders al gevlogen. Iedereen die iets gezien of gehoord heeft, of anderszins iets weet dat kan bijdragen aan het oplossen van deze openlijke geweldpleging, kan bellen met 0900 8844. Is dat niet mogelijk, bijvoorbeeld omdat u de dader kent en de dader u, bel dan met Meld Misdaad Anoniem 0800 7000.