Drachten: motorrijder uit Haulerwijk komt om na ongeval

Een 29-jarige motorrijder uit Haulerwijk is zondag om het leven gekomen na een motorongeval bij Drachten. Op de afrit van de snelweg A7 naar de Wâldwei (n31) bij Ureterp kwam hij zondag rond 11.35 uur met zijn motor ten val nadat hij met zijn motor in de bocht uit balans was geraakt. Het slachtoffer raakte een vangrail. Een tweetal ambulances en een traumaheli uit Groningen kwamen ter plaatse om het slachtoffer ter plaatse te behandelen.

Er was meteen sprake van ernstig letsel en nadat de man ter plaatse was gestabiliseerd is hij met hoge spoed naar het ziekenhuis in Groningen vervoerd. Hij is later aan zijn verwondingen overleden. Bureau verkeersongevallen analyse van de politie heeft een onderzoek ingesteld naar de exacte toedracht van het ongeval.

Geef een antwoord