Verkeerscontrole levert zes overtredingen op

OOSTERWOLDE – Naar aanleiding van klachten over snel rijdende bromfietsen wordt hier door de politiesurveillanten van politieteam Stellingwerf extra aandacht aan besteed. Woensdag omstreeks 14.00 uur werd een 18-jarige bromfiets bestuurder aangetroffen in het centrum van Oosterwolde. Op de rollenbank bleek de bromfiets te snel te kunnen rijden. Hiervan wordt proces-verbaal opgemaakt.

Tevens is de bestuurder aangezegd dat bij de tweede overtreding het voertuig in beslag wordt genomen.
Diezelfde dag rond 11.30 uur werd op de N381 een 43-jarige bestuurder uit Meppel gecontroleerd. Zijn personenauto bleek niet verzekerd te zijn. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. Tevens moest direct een verzekering worden afgesloten.

Tijdens diverse controles werden woensdag ook vier bekeuringen uitgeschreven voor het niet dragen van de autogordel.

About Post Author

Geef een reactie