Waskemeerder gewond bij aanrijding in Drenthe

HOOGERSMILDE – Zaterdagmiddag heeft er op de N381 ter hoogte van Hoogersmilde een ongeval plaats gevonden. Een 78-jarige automobilist uit Oosternijkerk reed met zijn vrouw over de N381 komende uit de richting van Hoogersmilde. De bestuurder ging ter hoogte van hmp 57,5 een uitvoegstrook af in de richting van de parkeerplaats. Echter stopte de man op de uitvoegstrook om te keren. Hierbij zag de man niet dat er achter hem ook nog auto’s reden. Doordat de man plots keerde op de weg reed de achterliggende auto tegen hen en kwam vervolgens tot stilstand in de sloot aan de linkerkant van de weg. De bestuurder van deze auto een 30-jarige inwoner van Waskemeer en zijn 7-jarige zoontje zijn met licht letsel ter controle overgebracht naar het Wilhelmina Ziekenhuis te Assen.

Geef een antwoord