Korte berichten

OOSTERWOLDE – Op de Dwarshaer in Oosterwolde is maandagavond omstreeks acht uur een man mishandeld. Hij bleek bekogeld met een steen en was daarbij gewond geraakt. De politie zag kans om de 52-jarige verdachte aan te houden. Hij is ingesloten. De oorzaak lag in de relationele sfeer.

OOSTERWOLDE – Een 25-jarige inwoner van Appelscha is maandagavond rond 22.00 uur aangehouden op ’t Oost in Oosterwolde. Hij bleek te veel te hebben gedronken.
De ademanalyse leverde een uitslag op van 325 ug/l. Er is proces-verbaal opgemaakt. De man kreeg een rijverbod van twee uren opgelegd.

OOSTERWOLDE – Tussen 21.15 uur en 22.30 uur is zaterdag op snelheid gecontroleerd op de Venekoterweg in Oosterwolde. Daarbij werden drie bekeuringen uitgedeeld. De snelste bestuurder reed 83 km/u, waar 50 km/u is toegestaan.

About Post Author

Geef een reactie