Open dag brandweer Wolvega

WOLVEGA – De brandweer van Wolvega kan terugkijken op een geslaagde open dag. Gedurende deze dag, georganiseerd in en om de kazerne, waren er een tal van voertuigen te bezichtigen en verschillende activiteiten opgezet. Zo waren er van de brandweer de voertuigen van Wolvega zelf, een crashtender van de vleigbasis Leeuwarden, duikers en een hoogwerker van de brandweer Heerenveen/Jubbega en ook de VC-COH combi vanuit Drachten was aanwezig.

Daarnaast was er een volledige Sigma groep en ook de lokale ambulancedienst. Verder kon natuurlijk ook niet de politie ontbreken en deze had dan ook een aantal voertuigen meegenomen waaronder een motor en een M.E.-bus.

Verder stond er een grote bergingstruck van de firma Broekhuizen, was er een kantelsimulator van Veilig Verkeer Nederland, en ook andere bedrijven die adviseren in brandveiligheid of er aan gerelateerd zijn.

About Post Author

Geef een reactie