Hennepplanten uit tuinen verwijderd

OOSTERWOLDE – De politie heeft donderdag uit de tuinen van twee woningen aan de Weperpolder en de Butjeskamp hennepplanten verwijderd. In de tuin van de woning aan de Weperpolder werden 66 hennepplanten aangetroffen. In de andere tuin vonden de agenten 11 hennepplanten. De planten werden in beslag genomen en vernietigd. Tevens onderzochten de agenten beide woningen. In de woning aan de Weperpolder werd niets aangetroffen met betrekking tot hennep. In de woning aan de Butjeskamp echter wel. Zo vonden de agenten in een schuur een hennepkwekerij met 121 planten. Op zolder van de woning werd nog zo’n twee kilo gedroogde hennep aangetroffen. De apparatuur, de planten en de gedroogde hennep werden in beslag genomen en daarna vernietigd. Tegen beide bewoners werd proces-verbaal opgemaakt.

Geef een antwoord