25 september 2021

Man uit Haulerwijk springt op auto

HAULERWIJK – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 24-jarige man uit Haulerwijk aangehouden op verdenking van vernieling. Rond 02.40 uur kreeg de politie de melding dat een grote groep personen op de Eikesingel aan het vechten was. Toen de politie ter plaatse kwam, was er van een vechtpartij geen sprake meer. Wel bleek dat de man uit Haulerwijk op een geparkeerde auto had staan springen.

Op basis van een goed signalement werd naar hem gezocht. Bij de vernielde auto lag nog kleding en schoenen die vermoedelijk van de verdachte kon zijn. Deze spullen werden meegenomen tijdens de zoekslag. Op de Slotemaker de Bruineweg zag de politie de verdachte lopen op blote voeten. De schoenen bleken bij hem te horen.

De 24-jarige werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij voor nader onderzoek is ingesloten. De 38-jarige eigenaar van de auto heeft aangifte gedaan.

Geef een antwoord