25 september 2021

Haulerwijker zwaar gewond bij ongeval

NIEUW RODEN – Op de Zevenhuisterweg in Nieuw Roden is vanmorgen een man uit Haulerwijk zwaar gewond geraakt. De man die in de richting van Zevenhuizen reed, schampte door onbekende oorzaak eerst aan de linkerkant van de weg een boom, om vervolgens de weg over te schieten en hier frontaal tegen een boom tot stilstand te komen. De man is gedeeltelijk door het rechterzijraam uit de auto geslingerd. De brandweer van Roden, die hulp kreeg van twee ambulance’s en het MMT, heeft de man uit het wrak weten te bevrijden. De man is met zwaar beenletsel, borstletsel en een diepe hoofdwond per ambulance overgebracht naar het UMCG in Groningen. De arts van het MMT is meegegaan in de ambulance. Onderdelen van de auto lagen over een groot gebied verspreid. De weg was afgesloten ten tijde van het ongeval en het sporenonderzoek. Een bergingsbedrijf heeft de zwaar beschadigde auto afgesleept.

Geef een antwoord