Stille nacht, veilige nacht

OOSTERWOLDE / WOLVEGA – De gezamenlijke brandweer van de Stellingwerven (IBOW) heeft een actie in het leven geroepen zodat de burgers en ondernemers informatie kunnen krijgen om een zo veilig mogelijke kerst en oud- en nieuw te creëren. Onder het moto: “Stille nacht, veilige nacht” staat er op de site van de brandweer diverse tips om de feestdagen zo veilig mogelijk door te komen.

Naast tips met betrekking tot kerstbomen, kaarsen en vuurwerk staan er ook tips voor ondernemers om hun zaak brandveilig te houden. Zoals vluchtwegen, versieringen, blusmiddelen en dergelijke. Ook staat er een filmpje hoe snel een kerstboom kan opbranden.

Naast het geven van informatie hoopt de brandweer IBOW samen met de andere hulpdiensten op een goede verloop van de komende feestdagen en jaarwisseling.

[b]link: [url=http://www.brandweer-ibow.nl/infotype/news/newsitem/view.asp?objectID=2251]www.brandweer-ibow.nl[/url][/b]

Geef een antwoord