Haulerwijkster gewond bij ongeval

HUIS TER HEIDE – Om 16:15 uur werd het korps van Veenhuizen gealarmeerd voor een eenzijdig ongeval aan de Kolonievaart te Huis ter Heide. Bij aankomst bleek een personenauto in de naast gelegen sloot te zijn beland nadat deze een verkeersbord en een boom had geraakt. Ook werd de brandweerkorps van Assen met hun hulpverleningsvoertuig gealarmeerd. Deze hoefde echter niet ter plaatse te komen. De 26-jarige automobiliste uit Haulerwijk zat persoonlijk niet bekneld in het voertuig maar ze werd wel voor de zekerheid uit haar voertuig geknipt. De zwangere vrouw is voor controle per ambulance vervoert naar het ziekenhuis.

Over de oorzaak van het ongeval is niks bekend, wel was het erg glad en waren er plaatselijk sneeuwduinen ontstaan door de hevige wind.

Geef een antwoord