25 september 2021

Nog steeds veel overlast door sneeuwval en harde wind

OOSTERWOLDE – De politie en andere hulpdiensten zijn zondag 10 januari druk in de weer met het bestrijden van de gevolgen van sneeuwval in combinatie met de harde wind in de provincie. Met name in het noordoosten zijn de wegen moeilijk of in het geheel niet begaanbaar door opwaaiende sneeuw en duinvorming. De rijkswegen en doorgaande provinciale wegen in de andere delen van de provincie zijn door de intensieve inzet van sneeuwruimploegen redelijk begaanbaar.

Lokale wegen zijn vaak niet of slechts zeer moeilijk begaanbaar. Het advies is daarom om niet de weg op te gaan als dat niet echt noodzakelijk is. Gezien de weersvoorspelling is de verwachting dat de situatie de hele dag zo blijft en wellicht in de loop van de avond en nacht weer verslechtert.

De politie adviseert daarom de berichten over de verkeerssituatie goed te volgen en eventuele adviezen op te volgen.

Geef een antwoord