Motorrijder komt om het leven bij aanrijding

APPELSCHA – Een 39-jarige motorrijder uit Donkerbroek is zondagmiddag om het leven gekomen bij ernstig verkeersongeval op de Wester Es. Een 19-jarige automobiliste uit de stad Groningen verliet een uitrit en wilde de weg op rijden. De automobiliste verklaarde tegenover de agenten dat ze een motorrijder zag naderen, maar gezien de afstand reed ze toch op. Eenmaal op de weg bleek de motorrijder toch wel erg dichtbij te zijn. Ondanks extra gas kon de vrouw een aanrijding niet meer voorkomen. De 39-jarige motorrijder raakte de auto en belandde vervolgens op het wegdek. De motor kwam tot stilstand tegen enkele dikke bomen. Het slachtoffer overleed op de plaats van het ongeval. De 19-jarige automobiliste bleef ongedeerd. Bureau Verkeersongevalsanalyse stelde ter plaatse een nader onderzoek in.

About Post Author

Geef een reactie