Fietser gewond

APPELSCHA – Uit een aanhangwagen stekend riet was de oorzaak van een verkeersongeval met letsel op de Oude Willemsweg, nog net in de gemeente Westerveld. Twee fietsers werden dinsdagmiddag ingehaald door een auto met aanhanger. De bestuurder toeterde, maar haalde vervolgens met hoge snelheid in. Op de aanhangwagen was riet geladen. Een 61- jarige fietser uit Appelscha werd geraakt door het riet en kwam ten val. De auto met de aanhangwagen reed door.

De fietser had flink last van zijn schouder en werd door een automobiliste naar de huisartsenpost in Appelscha gebracht. Uit nader onderzoek bleek dat het rechtersleutelbeen van de fietser op twee plaatsen is gebroken. De andere fietser bleef ongedeerd.
Tot op heden heeft politie de doorgereden brokkenmaker riet kunnen achterhalen. Getuigen of mensen die informatie kunnen verstrekken wordt verzocht zich bij de politie team Stellingwerf te melden. Dit kan via nummer: 0900-8844.

About Post Author

Geef een reactie