Dronken fietser beland in sloot

DONKERBROEK- De politie heeft maandagavond rond 23.30 uur een 60-jarige inwoner van Donkerbroek onderkoeld uit een sloot aan de Bokkekampsweg gehaald. De man was de avond bij kennissen op bezoek geweest en om 22.30 uur was vertrokken. Toen de kennis een half uur later naar buiten liep om nog even de krant op te halen, hoorde hij hulpgeroep. Toen trof hij zijn kennis in een benarde positie in de sloot aan. Tijdens het fietsen had de 60-jarige man geprobeerd om de verlichting van zijn fiets aan te zetten waarna hij de macht over het stuur verloor en in de sloot terechtkwam. De fietser raakte in het water bekneld onder zijn fiets. Hij kon nog net zijn hoofd boven het ijskoude water houden en om hulp roepen. De man is door de politie en het ambulancepersoneel uit het water gehaald en werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Drachten.

Geef een antwoord