Bestuurders onder invloed

APPELSCHA – Een 24-jarige automobilist uit Smilde werd zaterdag rond middernacht op de Bruggelaan in Appelscha betrapt op rijden onder invloed. Dat bleek uit een ademanalyse die op het bureau in Oosterwolde werd afgenomen. Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van één uur opgelegd.

OOSTERWOLDE – In de nacht van zaterdag op zondag kreeg een flink aangeschoten 21-jarige Oosterwoldenaar van de politie een proces-verbaal en een rijverbod van negen uur opgelegd. Hij fietste samen met anderen op de Venekoterweg in Oosterwolde. Niet iedereen had verlichting op de fiets en ze leken niet nuchter. Toen de politieagenten hun auto keerden, liet de Oosterwoldenaar zijn fiets liggen en ging ervan door. Op het moment dat de politie de fiets mee wilde nemen, kwam de bestuurder alsnog te voorschijn. Uit een blaastest bleek dat hij had gedronken.

About Post Author

Geef een reactie