Bijeenkomst voor inwoners Haulerwijk

HAULERWIJK – De ramen en deuren in Haulerwijk moeten nog altijd gesloten blijven. Ook wordt iedereen geadviseerd om nog niet naar buiten te gaan, dit maakte de politie vrijdagmiddag bekend. Politieauto’s rijden rond in het dorp om dit om te roepen.

Burgemeester Oosterman van Ooststellingwerf riep vrijdagmorgen op om ramen en deuren te sluiten omdat giftige rook die bij de grote brand aan de Turfsteker vrij kwam over het dorp trok.

Vrijdagavond om 19.00 uur is er een informatiebijeenkomst voor inwoners van Haulerwijk in dorpshuis de Enter te Haulerwijk. Hier geven burgemeester Oosterman, politie, brandweer en een gezondheidskundig adviseur van de GGD informatie over de brand. Uiteraard wordt u in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen over de brand.

[url=http://www.112oosterwolde.nl/brief_bijeenkomst.pdf]Er is een bewonersbrief verstuurd voor deze bijeenkomst.[/url]

Mensen die vragen hebben naar aanleiding van de brand kunnen contact opnemen met de gemeente of GGD. Voor deze vragen kan contact gezocht worden met de gemeente Ooststellingwerf via het telefoonnummer 0516 566 112. Heeft u gezondheidsvragen naar aanleiding van de brand, neem dan contact op met GGD Fryslân 088 229 9222 alleen tijdens kantooruren.

About Post Author

Geef een reactie