Ongeval met één gewonde

OOSTERWOLDE – Woensdagmiddag is een bestuurster gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de N918- Weperpolder bij Oosterwolde.

Komende vanaf de rotonde van Haule, in de richting van Oosterwolde, kwam de bestuurster van een grijze personenauto aan de rechterkant in de berm. Hierop maakte de bestuurster een stuurcorrectie. De auto schoot daarop naar de linker kant van de weg en kwam net over een droge sloot, gedeeltelijk in een weiland tot stilstand.

De brandweer heeft de auto gestabiliseerd, en het ambulance personeel ondersteund bij de hulpverlening. De vrouw is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Een omstandster heeft direct eerste hulp verleend en bijstand verleend tot dat de hulpdiensten dit overnamen.

De auto is door een berger uit de sloot gehaald. Het verkeer kon beurelings langs het ongeval rijden.

About Post Author

Geef een reactie