Drie verdachten aangehouden voor beroving

APPELSCHA – De politie heeft drie verdachten aangehouden voor de beroving op een 31-jarige inwoner van Appelscha die maandag 9 augustus bij een bushalte op de Vaart zuid-zijde plaatsvond.

De drie verdachten een 17- en 18-jarige inwoner van Appelscha en een 17-jarige inwoner van Oosterwolde worden ervan verdacht het slachtoffer van een tas te hebben beroofd. In de tas zat geld en een telefoon. Daarbij werd het slachtoffer geslagen en met een mes gestoken. Hij raakte bij de beroving licht gewond. De politie stelde direct een onderzoek in waarbij diverse getuigen werden gehoord. Deze konden duidelijke informatie verschaffen waardoor de politie nog diezelfde avond een verdachte kon aanhouden. De volgende dag konden de andere twee verdachten worden aangehouden. Alle drie verdachten zitten nog vast.

Geef een antwoord