Oldeberkoopse betrokken bij ongeval

OLDEBERKOOP – De politie heeft zondagmiddag een aanrijding afgehandeld op de Oldeberkoperweg. Rond 14.45 uur reed een 39-jarige inwoner van Heerenveen in zijn auto in de oostelijke richting over de Tjongervallei, komende vanuit de richting Heerenveen. Een 19-jarige inwoonster van Olderberkoop reed op dat moment in noordelijke richting over de Oldeberkoperweg, komende vanuit de richting Oldeberkoop. Beide voertuigen wilden op de kruising van beide wegen rechtdoor.

De 39-jarige bestuurder zag op dat moment de 19-jarige vrouw over het hoofd waarna een rempoging van de bestuurster een aanrijding niet meer kon voorkomen. De 19-jarige bestuurster botste met de voorzijde van haar auto tegen de rechterzijkant van de auto van de 39-jarige Heerenvener. De auto van de Heerenvener liep hierbij ernstige schade op. Na controle bleek een 13-jarige inzittende van de vrouw last van zijn nek te hebben. De jongen werd voor onderzoek per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Heerenveen. Beide bestuurders bleken ongedeerd.

About Post Author

Geef een reactie