Oosterwoldiger gewond bij aanrijding in Groningen

OOSTERWOLDE – Bij een verkeersongeval op de Weg der Verenigde Naties in Groningen zijn zaterdagmiddag een 34-jarige automobilist uit Oosterwolde en een 51-jarige automobilist uit Stadskanaal gewond geraakt. De Oosterwoldiger merkte het voor hem rijdende verkeer te laat op. Hij schampte hierbij een opvallende politieauto. Het voertuig van de man schoot door en kwam tegen de vangrail tot stilstand. Hierdoor moest de man uit Stadskanaal uitwijken. Hij kwam aan de linkerzijde van de weg tegen de vangrail tot stilstand. Beide slachtoffers werden met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Omdat de politie vermoedde dat de bestuurder uit Stadskanaal alcohol had gedronken werd van hem een bloedproef afgenomen. Alle voertuigen raakten beschadigd en moesten door een bergingsbedrijf worden afgesleept. De Weg der Verenigde Naties was geruime tijd afgesloten voor het verkeer.

About Post Author

Geef een reactie