Man aangehouden voor vernieling

APPELSCHA – De politie heeft woensdagmiddag om 17.00 uur op de Alle Wijtzeswei een 20-jarige inwoner van Appelscha aangehouden op verdenking van vernieling. Via de melding ging een agent ter plaatse. Daar werd hij aangesproken door omstanders die hem vertelden dat de 20-jarige verdachte net een raam van een school had vernield. Toen de agent naar de man toeliep zag hij dat een fietsenrek door het raam was gegooid en dat de verdachte bebloede handen had. Toen hij de man wilde aanhouden begon deze zich te verzetten. Tijdens de aanhouding werd de agent diverse malen tegen zijn borst en benen geslagen en geschopt. De verdachte werd vervolgens geboeid en overgebracht naar het politiebureau waar hij voor verhoor werd ingesloten.

About Post Author

Geef een reactie